Підбір за параметрами

Ширина блока
Товщина металу полотна
Зовнішнє оздоблення
Оздоблення внутрішнє
Колір зовні/всередині
Колір (всередині)
Контурів ущільнення

Знижки

  • Вхідні двері Leavina 188 Abwehr Венге сірий горизонт
    Двері Leavina

    Ціна зі знижкою – за конструктив 2022...

    19 000 грн. 23 300 грн.

Вхідні двері стиль Класика

Показані 13 - 24 із 26 пунктів
Показані 13 - 24 із 26 пунктів

Елегантність поза часом: вхідні металеві двері у класичному стилі

При виборі вхідних дверей, один з критеріїв – це дизайн. Класичні двері займають велику частку продажів на ринку вхідних дверей. Такі вироби мають на увазі під собою наявність накладок в класичному стилі в кольорах ближче до натуральних. Такі двері затребувані в інтер'єрах, де переважає дерево і класичний стиль приміщення.

Вхідні металеві двері у класичному стилі – це більше, ніж просто функціональна складова вашого будинку. Вони також є архітектурним акцентом, що підвищує візуальну привабливість вашого будинку. Класичні металеві двері бувають різних дизайнів та оздоблень, таких як коване залізо, бронза та латунь, які доповнюють будь-який традиційний чи сучасний стиль будинку.

Класичні двері займають більшу частку продажів на ринку вхідних дверей. Такі вироби мають на увазі під собою наявність накладок в класичному стилі в кольорах ближче до натуральних. Такі двері потрібні в інтер'єрах, де переважає дерево і класичний стиль приміщення.

Класичні вхідні двері виглядають абсолютно переконливо, оскільки такий стиль дизайну має теплу та привабливу дію. Класично оформлені вхідні двері є стильною візитною карткою вашого будинку, передаючи відвідувачам вражаючу атмосферу – як самої будівлі, так і її мешканців.

Декоративні деталі класичних металевих дверей можуть варіюватися від хитромудрих завитків до хитромудрих візерунків, додаючи нотку елегантності передпокою вашого будинку. Ці двері доступні в одинарній або подвійній конфігурації і можуть бути виготовлені на замовлення, щоб відповідати будь-якому дверному отвору.

Розміри, дизайн, колір і фурнітура в деяких випадках можуть бути обрані індивідуально. Таким чином, нові вхідні двері стануть центральним елементом вашого будинку.

Відмінні риси дверей в стилі класика

Головні характеристики, що застосовуються до размежувачів простору, полягають в елегантності і чіткості геометричних форм. Саме відповідність всіх деталей, витонченість і вишуканість формують образ успішності і багатства власників.

Двері класичного стилю мають такі відмінні риси:

  • виробляються з масиву дерева або інших матеріалів;
  • сучасні технології у всіх виробничих циклах дають максимальний результат якості і зовнішнього вигляду;
  • максимально природна колірна гамма в процесі фарбування;
  • використовуються вставки з художнього скла, вітражів, різьблення по дереву, інкрустації, декору з металу;
  • високий рівень шумо- і теплоізоляції;
  • надійність і довговічність використання конструкцій;
  • можливість вибору різноманітної фурнітури і комплектуючих.

Дуже часто дизайнери приймають рішення, згідно з яким класичні двері оснащуються імітацією фільонки. Відзначимо, що даний елемент несе в собі виключно декоративну функцію і може бути виконаний з різних, іноді контрастних матеріалів, в залежності від дизайну приміщення.

Матеріали для виготовлення класичних дверей

Конструкції, як правило, мають правильні пропорції, з дотриманням чітких форм. В якості основи використовується масив цінних порід деревини, таких як бук, дуб, горіх або червоне дерево, але найчастіше за все це фрезерована плита МДФ. У випадках використання натуральних матеріалів, вони зазвичай не фарбуються, для збереження натурального відтінку матеріалу і природньої текстури. МДФ накладки покриваються зносостійкого плівкою Vinorit, яка не боїться вологи і може використовуватися зовні приміщень.

Незалежно від варіанту зовнішньої обробки на якому ви зупинитеся – не забувайте, що для будь-якої вуличної двері необхідний козирьок розміром мінімум 1,5х2 м.

Для зниження ціни, виробники виготовляють накладки з дешевших видів дерева, які, наприклад, можуть обшиватися шпоном. Крім того, вхідні двері в стилі класика можуть бути зроблені з різних матеріалів штучного походження, наприклад, із пластику або ламінованих панелей.

У свою чергу, двері в будинок виготовляються з металу, який відрізняється стійкістю до дії факторів навколишнього середовища, а також є надійним захистом від злому. Висока функціональність таких конструкцій забезпечується наявністю якісного теплоізоляційного шару, відмінною фурнітурою, можливістю встановити комбіновані системи для боротьби з незаконним проникненням.

Популярний колір класичних вхідних дверей

Порівняно ще нещодавно найпопулярнішими кольорами класичних дверей були дерев'яні відтінки – дуб бронзовий, дуб золотий, темний горіх, світлий горіх, зріз дерева коньячний та інші. Останнім часом популярності набирають такі кольори як венге, венге південне, антрацит, графіт та їх відтінки.

Особливою популярністю користуються двері темних відтінків зовні та білого кольору усередині. В даному випадку оптимально вибирати вхідні двері з двоколірною коробкою, які дозволяють зробити двері повністю білими всередині, без окантовки темним кольором зовнішньої сторони навколо полотна, як це було раніше.

Білі класичні двері

Білі класичні двері – елегантне доповнення будь-якого будинку, непідвладне часу. Ці двері пропонують чистий та свіжий вигляд, який може доповнити будь-який стиль дизайну інтер'єру. Білий колір дверей може зорово збільшити невеликий простір, оскільки він відбиває світло і створює ілюзію більшого простору.

Білі класичні двері можуть бути різних дизайнів, від простих і гладких до багато прикрашених і деталізованих. Однією з переваг білих класичних дверей є їхня універсальність. Їх можна поєднувати з різними кольорами та текстурами стін, підлоги та декору, щоб створити цілісний та вишуканий вигляд.

Білі класичні вхідні двері – відмінний вибір для тих, хто хоче додати нотку елегантності та вишуканості у свій будинок. Незалежно від того, чи робите ви ремонт чи будуєте новий будинок, білі класичні двері – ідеальний вибір, щоб підкреслити красу та цінність вашої власності.

Часті питання щодо вхідних дверей класичні

  • Які вхідні двері класичні найдешевші?

    На сьогоднішній день найдешевші двері класичні є моделі:

  • Які двері класичні найпопулярніші в 2024 році?

    Найпопулярніші моделі дверей класичні серії в цьому році:

  • Скільки коштують вхідні двері класичного дизайну?

    Вартість вхідних металевих дверей класичного дизайну може змінюватись в залежності від різних факторів, таких як розмір, дизайн, використовувані матеріали та особливості. Як правило, вхідні металеві двері у класичному стилі можуть коштувати від 10 000 до 30 000 грн.

  • Які популярні кольори класичних вхідних дверей?

    Раніше найпопулярнішими кольорами класичних вхідних дверей були відтінки деревини, такі як бронзовий дуб, золотий дуб, темний горіх, світлий горіх, коньячний зріз дерева та інші. Останнім часом набирають популярності темніші кольори, такі як венге, південний венге, антрацит, графіт та їх відтінки. Особливою популярністю користуються двері з темними відтінками зовні та білими усередині.

  • В яких інтер'єрах потрібні класичні металеві двері?

    Класичні металеві двері затребувані в інтер'єрах, де переважає дерево та класичний стиль приміщення. Такі вироби мають на увазі наявність накладок у класичному стилі в кольорах, наближених до натуральних, що займають велику частку продажів на ринку вхідних дверей. Класичні вхідні двері мають теплий і привабливий ефект, завдяки чому вони виглядають абсолютно переконливо як дизайнерський стиль.