Двері України

Показані 13 - 24 із 66 пунктів
Показані 13 - 24 із 66 пунктів

Вхідні металеві двері ТМ Двері України

Компанія Двері України виробляє продукцію з 2003 року. Сьогодні це сучасна виробнича база з усім необхідним обладнанням для створення якісної продукції. Продукція ТМ Двері України не тільки красива і надійна, але і має доступну вартість.

Серії металевих вхідних дверей

Асортимент ТМ Двері України складається з декількох серій:

Білоруський Стандарт. Топова серія. Двері перевірені часом. Все продумано до дрібниць. Замки надійно сховані від доступу ззовні в одному з швелерів, який виконує роль каркаса. Відмітна особливість серії – 4 контури ущільнення (3 на коробці і 1 на полотні). Комплектується різними типами замків – від Riccardi до Mottura.

Сіті. Модельний ряд повторює практично повністю попередню серію, але при цьому дозволяє заощадити. Особливістю цієї серії є незвичайна конструкція – лист металу знаходиться не зовні, а всередині, тобто послідовність – МДФ, утеплювач, метал, МДФ. Це відчутно знижує теплопровідність двері. При цьому не варто переживати за замки, вони надійно захищені металевими коробами. Двері комплектуються замками Riccardi і Kale.

Салют. Це серія для промислових об'єктів і господарських приміщень. Стиль – мінімалізм. Перевага – невисока ціна. Двері досить міцні при невеликій вазі. Всередині може бути як лист металу так і МДФ панель. Комплектується фурнітурою SAP Design.

Особливості конструкції і дизайну бронедверей ТМ Двері України

Вхідні двері виробляються у всіх стандартних розмірах

  • 860*2050 мм
  • 960*2050 мм
  • 1200*2050 мм

У різних серіях дверей розміри можуть відрізнятися на 1-2 см в ту чи іншу сторону.

За призначенням двері діляться на

  • квартирні (покриті плівкою ПВХ для використання тільки всередині приміщення)
  • вуличні (покриті плівкою Vinorit або порошковою фарбою, можуть встановлюватися на вулиці, але тільки при наявності навісу розміром не менше 1*2 м)
  • для господарських приміщень (метал з 2-х сторін покритий порошковою фарбою, всередині можлива панель МДФ замість 2-го листа металу)

За стилем двері діляться на

  • мінімалізм (рівний гладкий лист металу, в основному використовуються для госпприміщень)
  • класичні (округлені лінії або прямі кути)
  • модерн (природні, природні лінії, властива їм плавність, плинність, можливе використання алюмінієвих молдингів)

Двері покриваються плівками в широкому колірному діапазоні – венге і деякі його відтінки (темне, південне, горизонт), дуб темний рустикаль, горіх світлий, горіх темний і ще багато інших. Бронедвері можуть бути як однакового кольору з двох сторін так і різного. Внутрішні накладки частіше можна зустріти в світлих тонах, таких як, наприклад, ясень. Але також часто використовуються і темні – горіх, венге.

Підібрати двері за всіма цими параметрами можна у нас на сайті за допомогою фільтра, який знаходиться в лівій колонці.

Купити вхідні броньовані двері ТМ Двері України

Купити двері ТМ Двері України можна в нашому Інтернет магазині. У нашому каталозі ми намагаємося підтримувати актуальні ціни на продукцію. Часто проходять різні акції, можливі знижки. Ми надаємо повний комплекс послуг – доставка по Києву і Україні, установка досвідченими майстрами (Київ та передмістя). На всі двері ТМ Двері України та роботи надається гарантія – 1 рік при дотриманні умов експлуатації.