Коллекция ArtGlass

Показані 13 - 15 із 15 пунктів
Показані 13 - 15 із 15 пунктів

Характеристики колекції ArtGlass ТМ Двері України

Вхідні двері колекції ArtGlass доступні тільки в серії Інтер. Моделі Колекції об'єднали відмінні показники якості і краси. Модельний ряд серії вдосконалений під всі сучасні стилі інтер'єру. Двері прикрашені скляною вставкою з оригінальним малюнком. Покупцеві доступний індивідуальний креативний дизайн, який підкреслить достоїнства Вашого інтер'єру.

Вхідні двері колекції виглядають візуально масивніше за рахунок 100 мм лиштви. Базовий малюнок можна комбінувати на зовнішній і внутрішній панелі. Оригінальні ескізи для малюнка на склі ви можете пропонувати самостійно за доплату.

Крім унікальних естетичних властивостей, сталеві двері «ArtGlass» мають такі переваги:

1. Простота в підборі вхідного блоку під індивідуальні інтер'єрні рішення
2. Масивне полотно за рахунок 2-х мм металу в конструкції
3. Надійний антивандальний захист завдяки потовщенню до 3,2 мм 30-ти % особового металу і замкових механізмів
4. Висока звуко- та шумоізоляція гарантована 5-ю контурами німецького синтетичного ущільнювача, з яких 3 традиційних і 2 додаткових
5. Підвищені характеристики міцності дверного полотна завдяки замкового механізму «Mottura» з девіатором

У комплект вхідних дверей «ArtGlass» входить все необхідне для оформлення вхідної блоку. Модель доступна в декількох колірних рішеннях плівки ТМ «TERMOPAL»: кам'яний сірий, сірий графіт, чорно-коричневий, білий яскравий, перлинно-білий, сіро-коричневий і ін.

Дверне полотно «ArtGlass» додатково комплектується:

  • порогом з нержавіючої сталі
  • замками KALE 257 і KALE 252
  • за доплату установка циліндра TOKOZ
  • петлі безкоштовно тонуються в колір зовнішньої накладки
  • безкоштовний вибір одного з 15 варіантів малюнка на склі

Купити вхідні двері колекції ArtGlass

Купити вхідні двері колекції ArtGlass можна в нашому Інтернет магазині. У нашому каталозі ми намагаємося підтримувати актуальні ціни на продукцію. Часто проходять різні акції, розпродажі, можливі знижки (уточнюйте у менеджерів). Ми надаємо повний комплекс послуг – доставка по Києву і Україні, установка досвідченими майстрами (Київ та передмістя). На всі двері колекції ArtGlass і роботи надається гарантія – 1 рік при дотриманні умов експлуатації.