Подбор по параметрам

Толщина металла полотна
Цвет снаружи/внутри
Контуров уплотнения

Вхідні двері

Показано 553 - 564 из 723 товаров
Показано 553 - 564 из 723 товаров

Придбати вхідні двері Київ онлайн

Вхідні двері – візитна картка вашого будинку. Перш за все, вони забезпечують безпеку будинку і захист від сторонніх людей. У нашому інтернет-магазині ви знайдете великий вибір високоякісних вхідних дверей від українських виробників. Асортимент включає як надійні моделі початкового рівня для невеликого бюджету так і бронедвері преміум-класу, які відрізняються найвищими заходами безпеки. На нашому сайті ви знайдете металеві двері в порошковій покрасці, з МДФ-накладками, двері в квартиру, дім, зі склопакетом, для будівельників, технічні, полуторні та інше.

Ми пропонуємо вхідні двері з самими різними характеристиками:

  • різна товщина полотна
  • наповнення вхідних дверей, короба
  • різна дверна фурнітура (від економ до преміум класу)
  • різні варіанти розмірів дверного блоку
  • найрізноманітніші рішення по стилю ваших дверей (від класики до двоколірних моделей)

Вирішальними критеріями якості при покупці нових вхідних дверей є:

  • стійкість до погодних впливів
  • надійний захист від злому
  • хороші показники теплоізоляції
  • висока енергоефективність

Дизайн вхідних дверей

Вхідні двері бувають різних конструкцій. Асортимент продукції варіюються від класичної елегантності до сучасного стилю хай-тек і навіть лофт. Також представлені двері з додатковою стулкою (полуторні), зі скляними вставками, склопакетами і ковкою.

Надійні сучасні вхідні двері для дому та офісу купити в Києві недорого

Стандартні та нестандартні розміри

Вхідні двері стандартного розміру (розміри блоку по зовнішньому периметру)

Висота: 2050 мм
Ширина: 860, 960 и 1200 мм

Наведені значення є середньостатистичними і можуть відрізнятися у різних виробників до декількох сантиметрів в ту чи іншу сторону. У більшості випадків це не є критичним, так як розмір отвору повинен бути на кілька сантиметрів більше розмірів блоку. Якщо ж може виявитися, що двері «впритул» з розміром отвору і розширити його не є можливим, краще уточнити точний розмір дверного блоку безпосередньо перед покупкою.

Вхідні двері нестандартного розміру

У разі, якщо дверний проріз неможливо "підігнати" до стандартних розмірів, можна замовити вхідні двері нестандартних розмірів. Недоліком такого варіанту буде подорожчання дверей в порівнянні зі стандартним варіантом, а також більш тривалий термін її очікування.

Теплоізоляційні характеристики

Важливий момент при покупці дверей в будинок – захист від втрат тепла. Щоб опалення з вітальні не виходило через вхідні двері, конструкція повинна відповідати певним критеріям. Хороші теплоізоляційні властивості залежать від конструкції і якості ущільнень. Коефіцієнт теплопередачі є хорошим показником для оцінки теплоізоляційних властивостей.

Чим нижче коефіцієнт теплопередачі, тим краще теплоізоляційні властивості вхідних дверей. Мінімальні втрати тепла досягаються у вхідних дверях з терморозривом.

Такі двері зараз широко представлені і можна підібрати не тільки відповідний зовнішній вигляд, але і під середню температуру в зимовий період в вашому регіоні, не переплачуючи за двері орієнтовані на більш низькі температури і відповідно дорожчі.

Доставка і установка – вхідні двері під ключ

Ви можете купити вхідні двері як з доставкою по Києву, так і по всій Україні. Наш магазин пропонує послуги з доставки та встановлення вхідних дверей по Києву і області. По Україні ми пропонуємо доставку транспортними компаніями. Постійно діючі акції на вхідні двері в нашому магазині, уточнюйте інформацію за діючими пропозиціями у наших менеджерів.

Пам'ятайте, що Ваша вхідні двері це Ваша безпека. Ми завжди раді допомогти Вам визначиться з вибором, підібрати необхідний дизайн і допомогти з вибором вхідних дверей в співвідношенні з необхідними характеристиками і Вашим бюджетом.

Часто задаваемые вопросы по входным дверям

  • Какие входные двери самые дешевые?

    На сегодняшний день самыми дешёвыми дверями являются модели:

  • Какие размеры дверного проема?

    Большинство производителей придерживается таких размеров по внешнему периметру дверного блока:

    • по ширине – 860, 960, 1200 мм;
    • по высоте – 204-206 мм.

    Более точную информацию можно получить в карточке конкретного товара. Размер проема в стене должен быть минимально на 1-2 см шире и выше размеров дверного блока, а максимальный размер проема должен быть таким, чтобы полностью перекрывался наличниками.

  • На какие входные двери стоит обратить внимание?

    На сегодня лучшее соотношениее цена/качество имеют входные двери Редфорт и Very Dveri. Кроме невысокой цены на эти двери предлагается недорогая установка и бесплатная доставка по Киеву.
  • Какие входные двери выбрать для квартиры?

    Выбирая двери для квартиры, в первую очередь, следует обратить внимание на замок. Замок должен быть от известных мировых производителей и ОБЯЗАТЕЛЬНО защищен: цилиндровый – броненакладкой, сувальдный – бронепластиной.
  • Какие входные двери выбрать для частного дома?

    На наш взгляд, выбирая двери для частного дома, в первую очередь стоит обратить внимание на теплоизоляционные свойства двери. В большинстве случаев в дом легче попасть через окно, а не дверь. А хорошая входная дверь с терморазрывом защитит Ваше жилье от промерзания и сократит счета за отопление.
  • Что такое бронедверь?

    Чаще всего под бронедверью имеется ввиду обычная входная металлическая дверь. Название "бронедверь" просто прижилось в разговорной речи. Такие двери не защитят Вас от пуль. Бронированные двери в прямом смысле этого слова используются в банковских хранилищах, некоторых пунктах обмена валют, бомбоубежищах и других объектах специального назначения.