Resiste

Показані 1 - 11 із 11 пунктів
Показані 1 - 11 із 11 пунктів

Характеристики вхідних дверей серії Resiste ТМ SteelGuard

Розмір: 2040х960 мм (2040х860 мм тільки на замовлення)
Метал полотна: холоднокатана сталь 1,5 мм
Метал рами: холоднокатана сталь 1,5 мм
Товщина полотна: 73 мм
Товщина рами: 100 мм
Заповнення полотна/рами: мінеральна вата
Зовнішнє/внутрішнє оздоблення: МДФ панель 16/10 мм, ламінована ПВХ
Петлі: металеві із підшипником, 3 шт.
Протизнімні ригелі з петлевої сторони: 2 шт.
Ущільнювачі: 2 контури
Основний замок: циліндровий Kale 252 R, у комплекті циліндр К/Т із 5 кл.
Додатковий замок: сувальдний Kale 257, 5 кл.
Фурнітура у комплекті: хром
Поріг із нержавіючої сталі

Можливе встановлення в приватний будинок (на вулицю) тільки під захисним навісом. Розмір навісу не менше 2-х метрів у довжину та шириною більше ширини дверей не менше 0,7 м з кожного боку.

Купити вхідні двері Resiste

Купити вхідні двері Resiste ТМ SteelGuard можна у нашому Інтернет магазині MetalDoors. У нашому каталозі ми намагаємось підтримувати актуальні ціни на продукцію. Часто відбуваються різноманітні акції, розпродажі, можливі знижки (уточнюйте у менеджерів).

Доставимо металеві двері серії Resiste ТМ Стілгард нашим автомобілем до таких населених пунктів Київської області – Баришівка, Басань, Біличі, Білогородка, Березань, Біків, Борова, Бородянка, Боярка, Бровари, Буча, Бишів, Вишневе, Ворзель, Вишгород, Гаврилівка, Горенка, Гостомель, Гребінки, Димер, Жукін, Ірпінь, Катюжанка, Клавдієво, Княжичі, Кодра, Колонщина, Коцюбинське, Крюківщина, Леонівка, Лісники, Любарці, Лютіж, Морозівка, Музичі, Новосілки, Обухів, Перемога, Пісков , Ржищів, Семиполки, Синяк, Софіївська Борщагівка, Стайки, Українка, Фастів, Феневичі, Хотів, Чабани, Шпитьки та не тільки. Вартість доставки до зазначених населених пунктів уточнюйте у менеджера при замовленні. Доставка буде здійснена за Вашою адресою, часто є можливість домовитися про доставку на певний час.

Часті питання щодо дверей SteelGuard серії Resiste