Знижки

  • Вхідні двері Leavina 188 Abwehr Венге сірий горизонт
    Двері Leavina

    Ціна зі знижкою – за конструктив 2022...

    19 000 грн. 23 300 грн.

Полуторні вхідні двері

Показані 13 - 14 із 14 пунктів
Показані 13 - 14 із 14 пунктів

Полуторні вхідні металеві двері

Полуторні вхідні двері складаються з двох полотен, які закріплені за різні боки дверної коробки. Вузька стулка найчастіше закрита на шпінгалети і відкривається лише в разі потреби.

Металеві полуторні двері актуальні, коли дверний отвір має розмір більше 110 см по ширині.

Одностворчаті двері в цьому випадку виходять занадто важкими і створюють велике навантаження на дверну коробку і петлі, що призводить до більш швидкого їх зносу, а іноді і до відривання петлі.

Розміри полуторних дверей

Розмір стандартних полуторних дверей зазвичай становить 1200х2050 мм (рідко 1300х2050 мм). Двері складаються з функціональної стулки шириною 90 см і стулки шириною 30 см, яка фіксується за допомогою шпінгалетів (в різних моделях ширина може варіюватися). Такий варіант дуже зручний в повсякденному житті, так як в звичайному режимі використовується як стандартні розпашні двері тільки широка стулка. Якщо ж необхідно занести великогабаритні предмети або меблі, ширину дверного отвору можна швидко збільшити.

Застосування подвійних вхідних дверей

Сфера застосування подвійних дверей – квартири (частіше тамбурні двері на загальний коридор), будинки, заміські котеджі, офіси, лікарні та інші установи.

Двері можуть бути виконані з різним покриттям (МДФ накладки, порошкове фарбування, оцинкована сталь, масив дуба і т.д.), в різних кольорах і з різними елементами оформлення (кування, склопакети, патинування, молдинги і т.д.).

Ціна на полуторні металеві двері

Оскільки площа полуторних дверей більше звичайної, для її виготовлення потрібно більше матеріалів. Тому ціна таких дверей трохи вище стандартного прохідного аналога. Але різниця не така істотна, а переваги з лишком покриють вкладені кошти.

Якщо Вам необхідно закрити нестандартний отвір або встановити двері в загальний коридор (тамбур), допоможемо підібрати не тільки оптимальний варіант, але і надамо швидку доставку по Києву та Україні, а також якісну установку (тільки Київ).

Купити двері із двох половинок

Купити подвійні двері можна в нашому Інтернет магазині. У каталозі ми намагаємося підтримувати актуальні ціни на продукцію. Часто проходять різні акції, розпродажі, можливі знижки (уточнюйте у менеджерів). Ми надаємо повний комплекс послуг - доставка по Києву і Україні, установка досвідченими майстрами (Київ та передмістя).

Часті питання щодо вхідних дверей полуторні

  • Які вхідні двері полуторні найдешевші?

    На сьогоднішній день найдешевші двері полуторні є моделі:

  • Які двері полуторні найпопулярніші в 2024 році?

    Найпопулярніші моделі дверей полуторні серії в цьому році:

  • Які розміри вхідних полуторних дверей?

    Розмір стандартних полуторних дверей по зовнішньому периметру блоку зазвичай становить 1200х2050 мм. Двері складаються з функціональної стулки шириною 90 см і стулки шириною 30 см, яка фіксується за допомогою шпінгалетів (у різних моделях співвідношення може бути різним).

  • Де використовуються полуторні двері?

    Сфера застосування подвійних дверей досить велика – будинки, заміські котеджі, офіси, лікарні, але найчастіше це тамбурні двері, двері до загального коридору, двері на поверх або двері в під'їзд.

  • Що краще: зробити стандартний отвір чи замовити нестандартні двері?

    Завжди краще підігнати дверний отвір під стандарт. Це буде дешевше і швидше. Нестандартні двері необхідно чекати з виробництва і коштувати вони будуть значно дорожче за двері такої ж комплектації, але в стандартних розмірах. Звертайтеся, наші монтажники можуть як розширити отвір так і зменшити його до необхідних розмірів.